Vilka är vi?

Alplandet.se har skapats av Jan Bo Larsen och syftet med sidan är att bistå skandinaver som antingen bor i Schweiz eller önskar flytta till landet. Jan Bo Larsen har mer än 25 års erfarenhet inom områden som bank, försäkring, skatt och relocation och ger kontinuerligt rådgivning till danskar, svenskar och andra om optimala strukturer och levnadsförhållanden i Schweiz.

27833acJan Bo Larsen

Att bo utomlands kan vara en källa till både glädje och frustration. Mannen bakom hemsidan har bott i Schweiz sedan 2001 och är kvalificerad för att ge goda råd och rekommendationer gällande livet i Schweiz. Idag arbetar Jan Bo Larsen som Dipl. Finanzberater och försäkringsrådgivare på Schweiz största försäkringsbolag SwissLife. Han bistår danskar och andra expats med rådgivning inom olika områden runt livet i Schweiz som pensioner och försäkringar, förmögenhet, lån till fast egendom och sjukförsäkringar. Du kan läsa mera om Jan Bo Larsen på LinkedIn.

Etiska koder i Schweiz

Jan Bo Larsen är precis som andra medarbetare i Swiss Life bunden av den uppförandekod som gäller inom området. Läs mer om uppförandekoder för försäkringsmän i Schweiz